Powered by Smartsupp

Můj účet

Jazyk

Potřebujete poradit?

+420 721 639 954

Perfektní tvar Vašeho diamantu


Výběr správného tvaru diamantu může být zásadním krokem při hledání dokonalého šperku, který co nejpřesněji vyjádří Váš osobní styl a eleganci. Každý tvar diamantu má své jedinečné vlastnosti a způsob, jakým zvýrazní krásu a brilanci drahého kamene. Tato charakteristika tak může perfektně doplnit Váš osobní styl nebo vkus Vámi obdarované osoby.

volba diamantového brusu

Výběr správného tvaru diamantu nemusí být jen o estetice, ale také o tom, jaký dojem s ním chcete udělat. Některé tvary, jako oválný nebo markýzový brus, mohou opticky zvětšit drahokam, a proto s nimi uspějete tam, kde je kladen důraz na velikost. Naopak u romantických duší vždy uspějete s brusem typu heart, se kterým společně předáte mnoho dalších emocí ve Vaší osobní rovině.

Pokud si nejste jisti, jaký tvar je pro Vás ten pravý, doporučujeme přečíst si náš podrobný průvodce jednotlivými typy tvarů: Diamantové brusy

Tento průvodce Vám poskytne všechny potřebné informace, které Vám pomohou učinit správné rozhodnutí a najít diamant, který pro Vás bude skutečně výjimečný. V případě dalších nejasností však neváhejte kontaktovat přímo nás. Rádi Vám budeme plně k dispozici a s výběrem Vám pomůžeme.

Rádi byste s námi toto téma prodiskutovali nebo na nás máte konkrétní otázky?